Meer over Nieuws

Huwelijksconferentie & Jongerendag 16+

16 oktober 2020

D.V. 14 november organiseert de HHJO een huwelijksconferentie en 21 november staat de (digitale) jongerendag 16+ gepland.

Huwelijksconferentie

D.V. 14 november 2020 organiseert de HHJO een huwelijksconferentie. Speciaal voor stellen die zich voorbereiden op het huwelijk of nog niet zo lang zijn getrouwd. Samen sta je stil bij thema’s als communicatie, seksualiteit en man en vrouw in Bijbels licht. Meer informatie over deze dag is te vinden op de website van de HHJO hhjo.nl/huwelijk. Je kunt je daar ook aanmelden.

Jongerendag 16+

Ook dit jaar willen we ondanks alle omstandigheden een ‘Online Jongerendag 16+’ organiseren. Dit ‘evenement’ zal staat gepland op D.V. zaterdagavond 21 november 2020. Dit jaar met als thema: ‘Elk oog zal Hem zien’. Ds. K.J. Kaptein hoopt hier met ons over na te denken door middel van een appelwoord. De avond zal rond 19.45 uur starten. Naast het appelwoord staat het programma vol met leuke ‘online’ ontmoetingen, muziek, een verdiepingsworkshop of een virtuele reis door de wereld! Voor meer info en aanmelden, houd de website: www.hhjo.nl in de gaten maar volg ook de berichten die er volgen vanuit de JV voor de praktische informatie. Voor nu, houd de datum vast vrij in je agenda!

 

  • © hersteld hervormde kerk 2020