Meer over Nieuws

HHKetting

23 oktober 2020

De activiteitencommissie introduceert de HHKetting!

Beste gemeenteleden,

In deze tijd van weinig contact is het juist extra fijn om iets voor de ander te kunnen doen. Om met elkaar in verbinding te blijven, hebben we een nieuwe activiteit bedacht. Deze activiteit staat in het teken van een ketting. We willen een weekend organiseren waarin u iets kunt geven aan een ander gemeentelid. Dat kan van alles zijn; een taart, uw specialiteit, iets van hout gemaakt, een creatief idee, alles is mogelijk. Het is extra leuk als het uzelf typeert. Denk niet te groot, iets kleins maakt de ander vaak al blij!

Om dit goed te laten verlopen is het nodig dat u zich opgeeft vóór 3 november. Wanneer wij alle aanmeldingen binnen hebben, wordt er een ‘ketting’ gemaakt van wie iets aan de ander geeft. Op 5 november krijgt u bericht aan wie u iets mag geven, en het weekend van 13-15 november zult u zelf iets ontvangen.

We zijn heel benieuwd wat voor ideeën er bedacht gaan worden en zien uit naar de aanmeldingen! Het aanmeldformulier vindt u hier. Voor vragen kunt u mailen naar actie@hhgede.nl.

Met vriendelijke groeten,

De activiteitencommissie

  • © hersteld hervormde kerk 2020