Meer over Nieuws

Vrouwenvereniging (dinsdagochtend)

Op dinsdag is er weer een ochtend van de vrouwenvereniging.

15 dec2020

In coronatijd zijn we ons meer bewust hoe we, in tijden van ‘afstand’, elkaar nodig hebben. Daar dachten we over na, toen we beseften dat we vanaf september vrouwengespreksgroep mochten hebben!In gewijzigde locatie en vorm: in de kerkzaal zelf en netjes 1,5 meter van elkaar. Met onze jassen aan, want het is best fris. Maar toch...! Daar kan geen ‘afstand’ en kou tegenop, als we ons verbonden weten door het Woord wat klinkt en de onderlinge liefde. GOUD! Enkele uitspraken in de wandelgangen:

• ‘Het is voor mij waardevoller geworden nu, ik kijk ernaar uit en kan er weer even tegenaan’
  • ‘Ik doe absoluut moeite om erbij te zijn. Dan spreek en ontmoet ik tenminste mijn zusters van wie ik veel leer!’

Ik zou zeggen, kom erbij!

We zijn begonnen in het nieuwe Bijbelstudieboekje waarin we de brief van Jakobus bestuderen. De komende data gaan we verder met het tweede hoofdstuk van Jakobus.

15 december, aanvang 9.30 uur. Inleiding door Wilma Karels. We zien er naar uit jullie te ontmoeten!

Meer informatie vindt u op de webpagina van de Vrouwenvereniging.