Meer over Nieuws

Vrouwenvereniging (dinsdagochtend)

Op dinsdag is er weer een ochtend van de vrouwenvereniging.

18 mei2021

Dankbaar zijn we dat onze bijeenkomsten in april door mochten gaan! In deze tijden zijn we gewend geraakt aan alternatieven en creativiteit om de verbinding en ontmoeting in stand te houden. ‘Alternatief’ christen zijn en elkaar bemoedigen onder bizarre omstandigheden is onze vervolgde broeders en zusters niet vreemd. Wat heerlijk dat voor ons allen geldt: ‘Waar twee of drie in Mijn Naam vergaderd zijn, daar ben Ik in hun midden’.

Krachtige bemoedigende woorden van toen, nu en in de toekomst! Lockdown, versoepeling, of iets er tussenin... of het nieuwe oude normaal: Zijn aanwezigheid is niet gerelateerd aan de grote hoeveel- heid aan personen!

Dinsdagochtend 18 mei hopen we live ons bijeenkomst te houden in de kerkzaal. Van harte welkom!

Meer informatie vindt u op de webpagina van de Vrouwenvereniging.