Dagelijks Woord

Belijdeniscatechisatie

We starten om 20 uur.

26 okt2021

Belijdenis doen. Misschien denk je/denkt u erover na. Allerlei afwegingen kunnen een rol spelen. Het is goed om te bedenken dat het niet zomaar een keuze is. Belijdenis doen is een zaak waar we toe worden geroepen. Trouwens niet alleen in het doen van een keer openbare belijdenis, maar in je en met je hele leven. Belijdenis doe je niet omdat het er nu eenmaal bij hoort als je rond de 20 jaar bent geworden. Maar omdat de Heere Zijn Naam al over u/jou uitsprak tijdens de bediening van de Heilige Doop. Of, als je niet gedoopt bent, je roept onder de verkondiging van het Woord. ‘Dit is de weg, wandelt in dezelve.’ Kun je dat vanuit je zelf? Nee. Wanneer ben je goed genoeg? Nooit. Gaat je hart uit naar Hem? Hij wil geven wat Hij eist. Zoals Paulus dat zegt: ‘Hij, Die u roept, is getrouw, Die het ook doen zal’ (1 Thess. 5: 24).

Wil je graag belijdeniscatechisatie volgen, meld je dan bij ds. Schinkelshoek aan. Wil je eerst nog een gesprek met hem: laat het hem weten. Je bent welkom. In elk geval is op dinsdag 5 oktober - in de kerk - een avond voor iedereen, die over belijdenis doen meer wil weten en van plan is om belijdenis te doen.