Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Gemeentedag 2021

Op zaterdag 10 juli staat de gemeentedag gepland.

10 jul2021

Deze gemeentedag zal bestaan uit verschillende onderdelen die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Dit is zo opgezet om de groepsgrootte enigszins te beperken. De volgende activiteiten staan op het programma: Voor de jongeren wordt een sportactiviteit georganiseerd, gezinnen met kinderen kunnen spelletjes doen en er is een springkussen aanwezig. U kunt uw auto laten wassen (of meehelpen met het wassen van auto’s). Tenslotte wordt er een dienstenveiling gehouden waarbij mensen aanwezig kunnen zijn die niet in staat zijn om deel te nemen aan sport en spel. Tijdens alle activiteiten zal er de mogelijkheid zijn om een broodje hamburger te nuttigen.

Voor iedereen is een mogelijkheid om deel te nemen! Mocht u niet aanwezig kunnen zijn op 10 juli, kunt u altijd een dienst opgeven voor de dienstenveiling en zo toch betrokken zijn bij de gemeentedag.

Zonder uw inzet is er geen veiling mogelijk. U kunt uw aan te bieden dienst doorgeven middels dit formulier op de website. Het kan gaan om het bakken van een taart, een diner bij u thuis, een avondje spelletjes spelen, een ontwerp voor een tuin, een mini-concert aan huis...laat uw creativiteit de vrije loop.

Alle opbrengsten komen ten goede aan de kerkvoogdij van onze gemeente.

Heeft u vragen? Mail ze naar actie@hhgede.nl.