Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Gemeentedag

Zaterdag 25 juni vindt de jaarlijkse gemeentedag plaats. Dat betekent tijd voor ontmoeting, gezelligheid, sportiviteit, leuke activiteiten en mooie gesprekken.

25 jun2022

Tussen 16.00 uur en 17.30 uur is er de mogelijkheid om uw auto te laten wassen. Tegelijktijd starten we om 16.00 uur met een aantal spellen op het terrein van de kerk en kunt u meedoen aan een creatieve workshop. Natuurlijk mag het springkussen niet ontbreken en kan er weer heerlijk gesprongen worden door de kinderen.

Vanaf 17.30 uur kunt u meebieden in de dienstenveiling en ondertussen de maaltijd nuttigen. Ook tussendoor is er genoeg mogelijkheid om wat lekkers te eten of te drinken.

Uw diensten voor de veiling kunt u aanmelden via dit formulier. We zijn benieuwd wat u deze keer aanbiedt!
Hulp tijdens de gemeentedag is altijd welkom. Wilt u bij één van de activiteiten meehelpen, geef dat dan door aan Maartje van de Kamp of mail naar actie@hhgede.nl.