Meer over Nieuws

Fietstocht met een twist

29 april 2021

Op 1 mei wordt er een fietstocht met een twist georganiseerd...

Wat dat precies inhoudt? Met deze handleiding heb je een hulpmiddel om de fietstocht goed te kunnen fietsen. Het is de bedoeling dat je de route zoveel mogelijk aan de hand van de foto’s fietst. Zonder kaart dus. Hier en daar zijn uiteraard wat tips en tricks ingevoegd om ervoor te zorgen dat je de goede kant uit gaat.

Tenslotte zijn er onderweg wat vragen, waarvan je de antwoorden moet onthouden voor de kahootquiz van die avond.

Je kunt starten op een tijdstip naar wens. Maar als je tussen 12 en 14 uur begint aan de tocht, kom je onderweg een vrolijke stop tegen.

Lukt het niet om op deze manier de fietstocht de fietsen, of kom je er niet uit op een bepaald punt? Geen nood! Helemaal onderaan vindt je een kleine routekaart waarmee globaal duidelijk is hoe de route gefietst moet worden.

Maak tijdens de fietstocht een leuke foto op een mooie plek met de mensen met wie je de route fietst, en deel die in de WhatsApp-groep van de kerk!