Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Cursus evangelisatie

27 juli 2021

De aanmelding voor de cursus evangelisatie van de landelijke HHK staat weer open. De lessen worden dit jaar aangeboden (bij voldoende deelnemers) in Rijssen, Achterberg en in Staphorst.

Vindt u het ook lastig om het evangelie te delen met uw buren en familie? We mogen weten dat er in Gods Woord hiervoor de opdracht wordt gegeven om het Evangelie uit te dragen. Juist daarom is het goed om met elkaar hierover na te denken en praktisch bezig te zijn.

Aanmelden liefst voor 1 september 2021. Het cursusgeld bedraagt €50 per persoon.
Echtparen ontvangen korting. Zij betalen slechts € 75. Deelnemers vanuit andere kerkverbanden zijn van harte welkom!

De verkorte cursus evangelisatie wordt aangeboden in Andelst, Ouderkerk, Nederhemert, Wouterswoude, Loon op Zand en Nieuwe-Tonge.

Meer informatie over deze en andere cursussen is te vinden op hhk.nl.