Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Afscheid familie de Bruijn

03 mei 2021

Binnenkort worden Willem en Lydia de Bruijn samen met hun dochter Leah uitgezonden vanuit onze gemeente om voor MAF te gaan werken in Papoea Indonesië.

In februari 2020 zijn zij aangenomen bij MAF en in de achterliggende periode zijn ze bezig geweest met alle voorbereidingen voor hun uitzending. God heeft er voor gezorgd dat ze, ondanks de coronapandemie, toch uitgezonden kunnen worden.

Willem zal gaan werken als IT specialist in het lokale team in Indonesië. Hij zal zich inzetten voor onderhoud van computerapparatuur en applicaties die nodig zijn om de vliegtuigen te kunnen laten vliegen.

Op 13 mei zullen ze eerst voor 2 maanden vertrekken naar Amerika. Deze maanden zijn bedoeld voor het inwerken van Willem en voor aanvullende training.  Daarna zullen ze doorreizen naar Indonesië, naar het eiland Java, voor een jaar taal- en cultuurstudie. In 2022 hopen ze hun werk in Papoea Indonesië te kunnen beginnen.

Willem en Lydia willen graag afscheid nemen van de gemeente. Op 8 mei is er door de Thuisfrontcommissie een drive-through georganiseerd van 16.00 tot 17.00 uur op het terrein van de Zuiderkerk. Willem en Lydia zullen zich opstellen bij de hoofdingang. We vragen u om aan de kant van de pastorie het terrein op te rijden en om de kerk heen naar de hoofdingang te rijden. Daar heeft u dan de gelegenheid om afscheid te nemen. Willem en Lydia stellen het erg op prijs als u van deze gelegenheid gebruik maakt.

Zondagmorgen 9 mei om 10 uur zal de uitzendingsdienst plaatsvinden waarin dominee Schinkelshoek voorgaat. U kunt deze live meekijken via deze website.

 

  • © hersteld hervormde kerk 2021