• " En hetzij dat een lid lijdt,
    zo lijden al de leden mede
    "
    1 Korinthe 12 vers 26

Meer over Nieuws en brochures

Ontmoeting dove en slechthorende mensen binnen de HHK

28 oktober 2021

Een initiatief van de generale diaconale commissie

D.V. zaterdag 15 januari 2022 organiseert de generale diaconale commissie een ontmoeting voor dove en slechthorende mensen binnen de Hersteld Hervormde Kerk. Het doel van de bijeenkomst is om samen na te denken over hoe dove en slechthorende mensen optimaal binnen de gemeente kunnen functioneren. Dit willen we doen aan de hand van interviews. Daarnaast bespreken we de resultaten van de enquête die we als GDC onder diaconieën hebben afgenomen over de participatie van dove en slechthorende mensen in de gemeenten.

De ontmoeting vindt plaats in het kerkgebouw van de HHG Putten, Henselare 2 te Putten. De inloop is vanaf 09.30 uur, we hopen om 10.00 uur te beginnen. We eindigen met een lunch die om 13.00 uur is afgelopen. Daarna is er nog tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten. Tijdens de ontmoeting zijn tolken en schrijftolken aanwezig.

U kunt zich aanmelden via de website van de GDC of telefonisch bij het kerkelijk bureau (0318 50 55 41). Ook als ouders van dove en/of slechthorende kinderen bent u van harte welkom.

  • © hersteld hervormde kerk 2021