• " Doch mijn God zal naar
    Zijn rijkdom vervullen
    al uw nooddruft, in heerlijkheid,
    door Christus Jezus.
    Filippenzen 4 : 19
  • " Jezus Christus is gisteren en heden
    Dezelfde en in der eeuwigheid.
    Hebreeën 13 : 8
  • " Volgt Mij na, en Ik zal u
    vissers der mensen maken.

Mattheüs 4 : 19

Meer over Zendingsvelden

Zendingsvelden

Het zendingswerk van de Hersteld Hervormde Kerk is in omvang beperkt, omdat het om een nog jonge zendingsorganisatie gaat. De ZHHK is actief in Malawi en Suriname. In Malawi betreft het de samenwerking met de Reformed Presbyterian Church (RPC) of Malawi. Hier is één zendeling werkzaam. Onder het kopje Malawi treft u meer informatie aan. In Suriname wordt gewerkt in Powakka en in Paramaribo. Het werk is gericht op gemeenteopbouw. In Suriname zijn een zendingspredikant en een jongerenwerkster werkzaam. Onder het kopje Suriname leest u meer over de werkzaamheden.

In ons eigen land verricht ZHHK diverse werkzaamheden om jongeren en ouderen te betrekken bij het zendingswerk. Daarbij kan het ook gaan om de begeleiding en ondersteuning van kerkleden die betrokken zijn bij zendingswerk dat onder verantwoordelijkheid valt van een andere organisatie dan ZHHK.

Malawi
Suriname