• " Doch mijn God zal naar
    Zijn rijkdom vervullen
    al uw nooddruft, in heerlijkheid,
    door Christus Jezus.
    Filippenzen 4 : 19
  • " Jezus Christus is gisteren en heden
    Dezelfde en in der eeuwigheid.
    Hebreeën 13 : 8
  • " Volgt Mij na, en Ik zal u
    vissers der mensen maken.

Mattheüs 4 : 19

Zendingsdag 2017 - D.V. zaterdag 16 september in Hoevelaken

De landelijke Zendingsdag van de Hersteld Hervormde Kerk wordt dit jaar op D.V. zaterdag 16 september in Expo Hoevelaken georganiseerd. Het thema is ‘Door liefde gedreven’.

Sprekers zijn ds. R.J. Oomen, voormalig zendingspredikant in Malawi, Annelies Sabajo-Groothuis, kinderwerkster in Suriname, ds. W.M. Mulder en ds. N.P.J. Kleiberg.  Dagvoorzitter is ds. J.C. den Ouden. Er is een kinderprogramma (4-8 en 9-12 jaar), jongerenprogramma (-16), een info- en verkoopmarkt en er is kinderoppas.

Hopelijk wordt het weer net zo’n mooie en druk bezochte dag als afgelopen jaren. Er zijn in ieder geval genoeg zitplaatsen. Het is fijn als u er uiterlijk om 9.45 uur bent, zodat het programma op tijd kan beginnen. Expo Hoevelaken beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en ligt naast het NS-station.

De organisatie zoekt vrijwilligers die willen meehelpen bij het kinderprogramma, kinderoppas en catering op de Zendingsdag! Mail naar zendingsdag@zhhk.nl voor meer info of aanmelden.