• " Doch mijn God zal naar
    Zijn rijkdom vervullen
    al uw nooddruft, in heerlijkheid,
    door Christus Jezus.
    Filippenzen 4 : 19
  • " Jezus Christus is gisteren en heden
    Dezelfde en in der eeuwigheid.
    Hebreeën 13 : 8
  • " Volgt Mij na, en Ik zal u
    vissers der mensen maken.

Mattheüs 4 : 19

Zendingsavond HHG Sirjansland met docent Bijbelschool Malawi

13 oktober 2017

Vanaf D.V. maandag 30 oktober t/m maandag 6 november hoopt docent Jumbe van de Bijbelschool in Malawi een bezoek te brengen aan Nederland.

Tijdens dit bezoek verzorgt hij (samen met ds. R.J. Oomen) op D.V. vrijdagavond 3 november een zendingsavond in het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente te Sirjansland. Wilt u meer weten over de kerk in Malawi, maar ook over de opleiding tot predikant in Malawi? Dan nodigen we u van harte uit  om deze zendingsavond bij te wonen. Mis deze unieke kans niet!

Tijd: inloop 19.45 uur, aanvang 20.00 uur
Locatie: Badhuisstraat / Ooststraat 16 4306 AC Nieuwerkerk

Wilt u ons via de e-mail (info@zhhk.nl) laten weten als u van plan bent om deze avond bij te wonen, zodat de zendingscommissie van HHG Sirjansland i.v.m. praktische zaken hiermee rekening kan houden. Alvast bedankt!

Wilt u ook een presentatiemiddag of -avond houden met docent Jumbe als spreker? Dan vraag ik u z.s.m. contact op te nemen met het bureau van de ZHHK (info@zhhk.nl of telefonisch: 0318-505541)