• " Doch mijn God zal naar
    Zijn rijkdom vervullen
    al uw nooddruft, in heerlijkheid,
    door Christus Jezus.
    Filippenzen 4 : 19
  • " Jezus Christus is gisteren en heden
    Dezelfde en in der eeuwigheid.
    Hebreeën 13 : 8
  • " Volgt Mij na, en Ik zal u
    vissers der mensen maken.

Mattheüs 4 : 19

Doelbewust uw steun aan de ZHHK

05 september 2017

Stichting Doelbewust focust zich op het verkopen van wc-papier. Op 16 september (landelijke zendingsdag) gaat de winst naar de zending Hersteld Hervormde Kerk.

Draagt u uw steentje bij aan dit belangrijke werk? Koop deze dag als particulier of als ondernemer uw wc-papier doelbewust! Als JV, stichting of vereniging geïnteresseerd in de verkoop van wc-papier voor de ZHHK of voor een eigen goed doel? Vraag ons ter plaatse naar de mogelijkheden of stuur uw vraag nu al naar info@doelbewustkopen.nl.

Bezorging aan het bedrijfsleven
Dit jaar biedt Doelbewust een extra dimensie aan de verkoop van wc-papier voor de ZHHK. Dit aanbod richt zich op het bedrijfsleven. Als ondernemer is het per direct mogelijk wc-papier te bestellen ten bate van de ZHHK. Uw bestelling wordt na overleg geleverd op de gewenste locatie. Hierbij streven wij ernaar meerdere bestellingen in één rit te combineren. Zo wordt het grootste resultaat behaald voor de ZHHK en werken we ook daadwerkelijk doelbewust. Bestellen gaat eenvoudig en snel via het bestelformulier op www.doelbewustkopen.nl.

Geef bij uw bestelling aan dat de opbrengst bestemd is voor de ZHHK. U kunt ook nu bestellen en op de zendingsdag uw bestelling bij onze kraam afhalen. Betalen kan aan de kraam of per factuur.

Voor het assortiment en de aantrekkelijke tarieven (o.a. staffelkorting): zie www.doelbewustkopen.nl.