vrouwenbond

Toerustingsdagen HHV

03 november 2015

Ook dit jaar nodigt het landelijk bestuur van de Hersteld Hervormde Vrouwenbond alle leden van de verenigingen weer hartelijk uit voor de Toerustingsdagen!

Om het voor iedereen mogelijk te maken om zonder een al te lange reistijd een Toerustingsdag te bezoeken hebben we ook dit jaar weer gekozen voor twee locaties. U kunt dan zelf bepalen wat voor uw vereniging de dichtstbijzijnde plaats is.

De eerste Toerustingsdag wordt gehouden op D.V. dinsdag 17 november in de Sionskerk,
Baden Powellstraat 2, 2984 BW te Ridderkerk. Tel. 0180-487915.

De tweede dag vindt plaats op D.V. donderdag 26 november in het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente, Vierhouterweg 45 te Elspeet. Tel. 0577-492158.

Vanaf 10.00 uur is er ontvangst met koffie of thee.

De aanvang is op beide dagen 10.30 uur en de sluiting is om ongeveer 15.00 uur.

Koffie en thee wordt u aangeboden, wilt u zelf een lunchpakketje meebrengen?

Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten van deze dag.

In de morgenvergadering spreekt ds. P. den Ouden te Katwijk over het onderwerp:
‘De christenvrouw in deze tijd’.

Na de middagpauze kunt u in kleine groepen met elkaar van gedachten wisselen over de vragen betreffende dit onderwerp, gevolgd door een plenaire bespreking.

We zien uit naar goede en leerzame Toerustingsdagen!
Mogen we met elkaar bidden om Gods onmisbare zegen.

Dit album bestaat niet (meer).