vrouwenbond

Bondsdag HHV 2017

07 september 2017

Met dankbaarheid en vreugde mogen we als landelijk bestuur van de Hersteld Hervormde Vrouwenbond alle leden van de vrouwenverenigingen ook dit jaar weer uitnodigen voor onze Bondsdag.

Graag noemen we in het kort de belangrijkste aandachtspunten voor deze dag:
Datum: D.V. donderdag 5 oktober 2017. Plaats: Bethelkerk te Lunteren.
Welkom vanaf: 10.00 uur. Aanvang: 10.30 uur. Sluiting: Ca. 15.15 uur.
Thema: ‘Zonder strijd geen overwinning’.
Sprekers: Ds. A. Vlietstra uit Katwijk aan Zee en ds. W.M. Mulder uit Wijk en Aalburg.
Officiële start van het project voor het Seminarie van de Hersteld Hervormde Kerk.

Opgave voor de kinderoppas, ophalen vanaf het station in Lunteren, inlichtingen enz.
C.B. Hovestad-Stoffer, secretaresse HHV.  Mail: cbhovestadstoffer@solcon.nl. Tel. 0318-701499.

Vanwege de beperkte mogelijkheden om te parkeren, zijn er verkeersregelaars. Bent u rolstoel gebonden of moeilijk ter been, wilt u dan via het plateau bij de zijingang de kerk binnenkomen.

De Bondsdag brengt grote uitgaven met zich mee. Graag willen we daarom de collecte tijdens de morgenvergadering, die bestemd is voor de onkosten van deze dag, hartelijk aanbevelen.
Ook giften zijn van harte welkom.
De collecte in de middagvergadering is bestemd voor het nieuwe project: het Seminarie van de HHK.

We hopen velen van u te ontmoeten in Lunteren.
Het is onze wens en bede dat de Heere Zelf in ons midden mag zijn.

Met vriendelijke groet,

Namens het landelijk bestuur,
C.B. Hovestad-Stoffer
1e Secretaresse HHV.

Dit album bestaat niet (meer).