mannenbond

Meer over Toogdag

Toogdag 2017

De Toogdag van de Hersteld Hervormde Mannenbond wordt gehouden op zaterdag 30 september 2017 te Lunteren.
Het onderwerp is: De troost der verkiezing

Voor dit onderwerp is gekozen omdat het in 2017, 500 jaar geleden is dat de reformatie begon.
De verkiezing was één der onderwerpen die in de reformatie nadrukkelijk naar voren kwam.

Er worden twee referaten gehouden:
1e De troost der verkiezing in de prediking door ds. K. ten Klooster uit Ridderkerk
2e De toost der verkiezing in het pastoraat door ds. D. Heemskerk te Ouderkerk aan den IJssel

De Toogdag begint om 10:30 uur. Uiterlijk 15:15 uur hopen we huiswaarts te keren. In de lunchpauze van 12:00-13:00 uur worden u broodjes en drinken aangeboden.

Voorafgaand aan de Toogdag is van 09:45-10:15 uur de jaarlijkse Ledenvergadering.

Voor alle data en voornemens geldt: Deo volente.