Zendingswerkers uit Malawi en Suriname op Zendingsdag

16 augustus 2017

Het thema van de jaarlijkse Zendingsdag is ‘Door liefde gedreven’. Dit thema wordt tijdens de dag op verschillende manieren uitgewerkt. De Zendingsdag is op D.V. zaterdag 16 september in Expo Hoevelaken.

Zoals bekend, is de Zending Hersteld Hervormde Kerk actief in Malawi en Suriname. Oud-zendingspredikant ds. R.J. Oomen en voormalig kinderwerkster Annelies Sabajo-Groothuis geven op de Zendingsdag een ooggetuigenverslag. Verder spreken ds. W.M. Mulder en ds. N.P.J. Kleiberg.  Dagvoorzitter is ds. J.C. den Ouden. De hele dag door zijn er speciale programma’s voor kinderen (4-8 en 9-12 jaar) en jongeren (-16). Ook is er kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Net als elk jaar is er een uitgebreide info-, boeken- en verkoopmarkt.

Afgelopen jaren waren er verrassend veel bezoekers. Hopelijk is dat dit jaar weer zo: er zijn in ieder geval genoeg zitplaatsen.

De organisatie zoekt vrijwilligers die willen meehelpen bij het kinderprogramma, kinderoppas en catering op de Zendingsdag! Mail naar zendingsdag@zhhk.nl voor meer info of aanmelden.

Hartelijk welkom op Koninginneweg 1 in Hoevelaken! De dag duurt van 10.00 uur tot 15.15 uur. Fijn als u uiterlijk 9.45 uur aanwezig bent, zodat het programma om 10.00 uur van start kan gaan.