Zendingsdag op D.V. 15 september in Hoevelaken

De landelijke Zendingsdag van de Hersteld Hervormde Kerk wordt dit jaar op D.V. zaterdag 15 september in Expo Hoevelaken georganiseerd. Het thema is ‘Gebogen knieën’.

Sprekers zijn ds. C.J.P. van der Bas (zendingspredikant in Malawi), ds. A. Meuleman (zendingspredikant in Suriname), ds. C. Oorschot en ds. J.C. den Ouden. Er is een kinderprogramma (4-8 en 9-12 jaar), jongerenprogramma (-16), een info- en verkoopmarkt en er is kinderoppas.

Hopelijk wordt het weer net zo’n mooie en drukbezochte dag als afgelopen jaren. Het is fijn als u er uiterlijk om 9.45 uur bent, zodat het programma op tijd kan beginnen. Expo Hoevelaken beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en ligt naast het NS-station.

De organisatie zoekt vrijwilligers die willen meehelpen bij het kinderprogramma, kinderoppas en de catering op de Zendingsdag! Mail naar zendingsdag@zhhk.nl voor meer info of aanmelden.