Herhaalde oproep voor een juf of meester!

11 mei 2017

De Zending Hersteld Hervormde Kerk (ZHHK) is ter ondersteuning van het zendingswerk in Suriname per D.V. september 2017 op zoek naar een onderwijsvrijwillig(st)er.

Spreekt onderstaande taakomschrijving je aan en voldoe je aan het profiel? Dan vernemen wij graag een reactie.

Taakomschrijving:
- Het geven van onderwijs aan de kinderen van de fam. Meuleman (uitgezonden namens de ZHHK voor zending in Powakka) (leeftijdscategorie 4-8 jaar)
- Indien nodig bereid om bij te springen bij de tiener-kinderclubs in Powakka en te assisteren in het gezin Meuleman (oppas op de kinderen)

We zoeken iemand die:
- De PABO heeft afgerond of aan het afronden is
- Hart heeft voor het zendingswerk
- In staat is om soepel om te gaan met cultuurverschillen
- Goed kan functioneren in een (klein) team
- Bereid is om zich voor de periode van minimaal 1 jaar in Suriname (Powakka) te vestigen (in overleg kan deze periode verlengd worden).
- De grondslag en doelstellingen van de ZHHK onderschrijft
- Bij voorkeur (belijdend) lid is van de Hersteld Hervormde Kerk

We bieden:
- Een tegemoetkoming in de kosten van levensonderhoud
- Vergoeding van reiskosten, verzekering en medische keuring
- Begeleiding in het voorbereidingstraject door de ZHHK

Meer informatie?
Wanneer je vragen hebt kun je tijdens kantooruren contact opnemen met dhr. T. Valkenburg,  0318-505541

Interesse?
Stuur dan voor D.V. vrijdag 26 mei je CV met motivatiebrief naar ZHHK, t.a.v. ds. J.C. den Ouden, Vendelier 51-D, 3905 PC Veenendaal. Mailen kan ook: info@zhhk.nl.