Vacature administrateur

25 augustus 2017

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Het kerkelijk bureau zoekt een administrateur (fulltime).

Het kerkelijk bureau van de Hersteld Hervormde Kerk, gevestigd in Veenendaal, ondersteunt de generale synode, het breed moderamen en de landelijke commissies met verschillende administratieve- en uitvoerende taken. Het kerkelijk bureau zoekt een

Administrateur (fulltime)

Een belangrijke taak is het doorontwikkelen en verder automatiseren van de financiële processen van het kerkelijk bureau. Je bent in staat om de hedendaagse trends en innovaties op het gebied van rapportages, dashboards en factuurafhandeling te integreren in onze financiële administratie, en de mogelijkheden die AFAS Online en Visionplanner bieden zo veel mogelijk te benutten. Verder werk je mee aan de praktische uitvoering van de financiële en boekhoudkundige werkzaamheden.

Wat vragen wij
-    een opleiding op MBO+/HBO niveau
-   boekhoudkundige kennis verkregen door opleiding en / of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
-    cijfermatig inzicht
-    goede computervaardigheid
-    een collegiale en dienstverlenende houding

Ben je net afgestudeerd, of wil je je reeds opgedane werkervaring verder ontwikkelen, dan biedt deze uitdagende functie hiertoe de mogelijkheid. Van sollicitanten wordt verwacht dat zij meelevend (doop)lid zijn van de Hersteld Hervormde Kerk.

Meer weten of solliciteren?
Je kunt je schriftelijke reactie, voorzien van CV, tot D.V. 11 september a.s. opsturen naar het kerkelijk bureau, Vendelier 51-D, 3905 PC Veenendaal of per email naar mjanssen@hersteldhervormdekerk.nl. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Martien Janssen, hoofd administratie (0318-505541).