Jonge mannendag

11 mei 2017

Ben jij tussen de 25 en 40 jaar? Van harte welkom op de jongemannendag 2017!

Voor de tweede keer slaan de HHJO en de mannenbond van de HHK de handen ineen voor een gezamenlijke jongemannendag! In 2016 hebben we voor het eerst samen een jongemannendag georganiseerd. We kunnen terugzien op een geslaagde dag en daarom geven we hier graag een vervolg aan.

Als jonge man heb je het vaak druk. Iedereen doet een beroep op jou. Je moet alle zeilen bijzetten om alle ballen van werk/gezin/familie/kerk/enz. omhoog te houden. Hoe doe je dat? Wat vraagt de Heere hierin van jou? Hoe zorg je nu voor een gezonde balans tussen werk en privé?

Daarom komen we D.V. 17 juni 2017 in de Bethelkerk in Lunteren samen om met elkaar na te denken over hoe je je werk kunt combineren met de rest van je leven.

Je werk én je leven…
Lezing 1: … vanuit Bijbels perspectief (ds. P. den Ouden)
Lezing 2: … in balans (ds. J.R. van Vugt)

Datum: D.V. zaterdag 17 juni 2017