Cursus evangelisatie

04 april 2017

Wie herkent het niet? Regelmatig een verlangen hebben om het evangelie uit te dragen, maar toch telkens zoveel schroom te ervaren om een gesprek over het geloof aan te gaan.

Vanaf D.V. september 2017 organiseert de commissie evangelisatie voor de vierde keer een cursus die juist op dit dilemma ingaat en mensen wil toerusten om in eigen omgeving het Evangelie uit te dragen.

Cursus op andere locatie
De werkgroep komt graag in contact met gemeenten die de cursus in hun eigen regio/classis willen organiseren. Bij voldoende deelname is er de mogelijkheid om de cursus in uw eigen omgeving vorm te geven. Er zijn minimaal 10 cursisten nodig.

Aanmelden
Wilt u meer weten over deze cursus? Stuur dan een e-mail naar evangelisatie@hersteldhervormdekerk.nl  of bel naar het kerkelijk bureau (tel: 0318-505541). Aanmelden kan via deze link, bij voorkeur voor D.V. 1 september 2017.