Winterfair & Kringloop Rehobothkerk Arnemuiden

D.V. zaterdag 2 december 2017 van 09.30 – 13.30 uur vindt de winterfair weer plaats in de Rehobothkerk in Arnemuiden (Van Cittersweg 2R).

02 dec2017

Naast hoeden, kinderkleding, schoonmaakproducten, gezichtsverzorging, boeken en CD’s zijn er natuurlijk diverse etenswaren te koop zoals vers gebakken kibbeling, verschillende soorten gebak, wafels, rollen en zakken snoep, potjes jam, stoofperen, advocaat en zelfgemaakte appelsap. Ook zullen er deze dag diverse soorten kaas en slagerijproducten te koop zijn. Er is ook een leuke creahoek met leuke bloemstukjes en decoraties voor in en om het huis. In de gezellige koffiehoek kunt u genieten van koffie, thee of limonade of een lekkere kop warme chocolademelk of erwtensoep. In de kringloop is er een gevarieerd aanbod van kleding, speelgoed, boeken, serviesgoed, keukengerei etc. etc.

De opbrengst van deze dag is voor onze kerk en de zending.

Iedereen van harte welkom!