Verkoopdag Hersteld Hervormde Gemeente Nieuw-Lekkerland

Op D.V. zaterdag 23 september houdt de Hersteld Hervormde Gemeente van Nieuw-Lekkerland een verkoopdag.

23 sep2017

Op de verkoopdag is er een gevarieerd aanbod: nieuwe artikelen (ook zelfgemaakt), kaas, groente en fruit, dameskleding, bloemen/planten en héél veel tweedehands spullen. Dit keer ook honderden tweedehands cd’s, altijd leuk om tussen te snuffelen.  Kom ook eens kijken naar de demonstratie hout bewerken. Er is van alles op het gebied van eten en drinken en u kunt gezellig met elkaar koffiedrinken op ons terras.

Voor jong en oud zijn er ook diverse activiteiten te doen, o.a. darten, sjoelen en spijkerbroekhangen. Probeer de hoogste score van de dag te halen en win een prijs! Ook zijn er pony’s waar de kinderen een rondje op mogen rijden en uiteraard ontbreekt het springkussen niet.
In de kerk zal om 11.00 en 14.00 uur het orgel worden bespeeld en ook is de kerkzaal open voor bezichtiging. Met al deze ingrediënten wordt het gegarandeerd een gezellige dag voor jong en oud.

De opbrengst is  bestemd voor het bouwfonds van de Hersteld Hervormde Gemeente Nieuw-Lekkerland e.o. en de ZOA, een christelijke noodhulp- en wederopbouworganisatie die zich inzet voor mensen in crisisgebieden.

De verkoopdag is van 9.00 - 15.00 uur, op het terrein rondom de kerk, Dirk III straat 42 te Nieuw-Lekkerland.