Verkoopdag Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren

D.V. zaterdag 23 september vind de jaarlijkse verkoopdag plaats van de Hersteld Hervormde Gemeente in Lunteren.

23 sep2017

Op deze verkoopdag is er een grote markt in 2e hands artikelen met een gevarieerd aanbod aan oa meubels, speelgoed, gereedschap, kleding en nog veel meer.  Ook is er een groot aanbod aan bloemen, wenskaarten, kaas, gebak, advocaat, worst, appels, peren enz. Eigenlijk teveel om op te noemen…

Tevens is er een horecatent aanwezig waar u elkaar kunt ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. De kinderen kunnen zich ondertussen uitleven op het springkussen!

Deze verkoopdag vind plaats van 10.00 tot 15.00 uur op het terrein van de nieuwbouw van onze kerk op de Haverkamp 1 in Lunteren. U kunt tevens de vorderingen van de nieuwbouw bekijken. Leden van de huisvestingscommissie zijn hier aanwezig om u hier uw vragen te beantwoorden.

De opbrengst is voor het nieuwbouwfonds van de Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren.