Stellendam Buutenhavenmarkt

D.V. zaterdag 21 april a.s. organiseren wij voor de negende keer de Buutenhavenmarkt op het terrein naast de visafslag van Stellendam. 

21 apr2018

De Buutenhavenmarkt is een gezellige rommelmarkt in Maritieme sfeer. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij een bassin met modelboten. Bij onze viskraam kunt u terecht voor diverse soorten gebakken vis, gerookte vis, haring enz.

Op ons gezellige terras met zicht op de Noordzee kunt u eventjes uitrusten en iets nuttigen, zoals diverse drankjes, snacks, snoep, patat of hamburgers, om daarna de rest van de markt te bekijken, want er is nog veel meer! Vanuit 50 marktkramen bieden wij u versgebakken oliebollen, cake, taarten, koekjes, zoutjes, advocaat, vele soorten boerenkaas, groente en fruit, zelfgemaakte jam en zoet-zuur, diverse creatieve producten zoals kaarten, handgemaakte spullen, sokken etc., en diverse plantjes en buitengoed. De zendingscommissie verkoopt verse snijbloemen en diverse rollen snoep ten behoeve van de zending.

Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten te doen, het springkussen, enveloppen trekken, en in de schiettent zijn er weer leuke prijzen te winnen. Daarnaast zijn er vele kramen met mooie tweedehandsspullen, zoals speelgoed, boeken, glas en servies, kleding, hoedjes, keukenspullen, gereedschap, elektra, lampen, diverse huisraad en curiosa.

U ziet het, voor elk wat wils! Kom dus gezellig tussen 9.00 en 16.00 uur naar de Buitenhaven van Stellendam, van harte welkom!
Let op: Parkeergelegenheid is er op het terrein bij de visafslag naast de markt en op het wat lager gelegen grasveld voor de brug.
Parkeren op het grote grasveld bij de ingang en in de berm is verboden. Er kan hierop gecontroleerd worden.
Bij regenachtig weer kunt u ook gerust langs komen, de gehele markt zal dan in de visafslag plaatsvinden.

Tot ziens op de Buutenhavenmarkt!
Activiteitencommissie Hersteld Hervormde Gemeente Stellendam

  • © hersteld hervormde kerk 2018

Ontwerp en realisatie:

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit