Psalmzangavond met bovenstem | Genemuiden

10 feb2018

D.V. zaterdag 10 februari wordt er een psalmzangavond met bovenstem gehouden in de Bethelkerk, Genemuiden. De avond begint om 19:30u en heeft als thema 'Psalmen tot Gods eer'. Ds. A. de Groot heeft de algehele leiding. De begeleiding van de zang wordt verzorgd door de organisten: Jaap Hammer en Maarten Heemskerk. Ook zullen zij enkele muzikale intermezzo's ten gehore brengen. Bart Koers, Gooswijn Visscher en Jan Steven Visscher zullen de trompet bespelen. Tevens verleent de Bovenstemgroep Genemuiden haar medewerking. Het belooft een prachtige avond te worden. De toegang is vrij, wel wordt er een collecte gehouden voor de aflossing van het kerkgebouw. Komt u met de auto, dan vragen we u vriendelijk doch dringend om te parkeren over de dijk, aan de achterkant van de kerk.

We heten een ieder van harte welkom!