Orgelconcert HHG Zwartebroek - Terschuur

Op  vrijdagavond 16 maart  is Evert van de Veen te beluisteren tijdens de opening van het concertseizoen 2018 van de Sionskerk in Terschuur.

16 mrt2018

Tijdens het orgelconcert met als thema ‘Psalmen in Passietijd’ zal van diverse componisten Psalmmuziek te beluisteren zijn door de eeuwen heen. Het programma bevat werken van J.S. Bach, B. Marcello, J.A. Junghans, C. de Wolf, K.J. Mulder, D. Sanderman en E. van de Veen. Van S. de Lange sr. zal de indrukwekkende 3e sonate (Psalm 22) te beluisteren zijn. Het concert wordt geopend en afgesloten met composities met aansluitend samenzang. Een zorgvuldig samengesteld programma met schitterende composities van de Psalmen!

Na afloop van het concert is er zoals gebruikelijk gratis koffie, thee en fris met een koekje en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten met de concertgever. Het concert begint om 20.00 uur.
Voor meer informatie over de: http://www.evertvandeveen.nl  en www.hhgzwartebroek-terschuur.nl of www.facebook.com/Concerten-Sionskerk-Terschuur-919981468069246/?fref=ts.
Weet u/je welkom; hopelijk tot ziens!
Het concertcomité

  • © hersteld hervormde kerk 2018

Ontwerp en realisatie:

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit