Oranjezang- en orgelmiddag in Terschuur

Op vrijdag 27 april organiseert het concertcomité van de Sionskerk in Terschuur de tweede oranjesamenzang- en orgelmiddag.

27 apr2018

Vorig jaar was de kerk goed gevuld tijdens de eerste editie, dus een stimulans om de middag te herhalen. Houd(t) u en jij van zingen? Dan is deze middag een echte aanrader. Er staan bekende vaderlandse liederen en enkele Psalmen en gezangen op het programma. De omlijsting bestaat uit orgelbewerkingen en -soli van plaatselijke organisten. We sluiten af met het Wilhelmus.

De aanvang is om 15.30 uur en het programma duurt tot ongeveer 16.45 uur. Na afloop is er een collecte voor de onkosten en voor de plaatselijke gemeente. Na afloop is er voor iedereen koffie, thee of frisdrank en natuurlijk speciaal huisgemaakt oranjegebak!

Noteer daarom in uw agenda: 27 april om 15.30 uur. Ook leuk als gezinsuitje!

Van harte welkom.
Het concertcomité