Herfstfair HHG Zwartebroek-Terschuur

Op D.V. zaterdag 11 november van 10.30 tot 15.00 uur organiseert de Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur een herfstfair.

11 nov2017

Er zullen kramen met allerhande leuke artikelen zijn. Verder zijn er weer verschillende etenswaren zoals kipproducten, kaas en vis tekoop. Naast het verkopen van goederen is ook veel ruimte voor onderlinge ontmoeting. U kunt even rustig gaan zitten om bij te praten met andere bezoekers. Naast de gebruikelijke koffie, thee of fris met gebak kunt u ook weer terecht voor overheerlijke erwtensoep of een broodje warme worst.

Dit jaar hopen we de opbrengst voor de helft te bestemmen voor het zendingswerk binnen de HHK (Ds. van de Bas in Malawi) en de andere helft is bestemd voor het werk in de eigen kerkelijke gemeente. De herfstfair wordt gehouden in en rondom de boerderij van de familie Doornenbal, Hoevelakenseweg 177 in Terschuur.