Fietstocht HHG Zuilichem

Zonder dijk en Maas route - D.V. 26 augustus 2017

26 aug2017

Dit jaar weer een geheel nieuwe fietsroute, de fietsers kunnen zelf kiezen uit twee afstanden  van  ± 30 km en  ± 50  km.

Start: bij de kerk van de Hersteld Hervormde gemeente aan de Uilkerweg 21b te Zuilichem. Parkeren bij de kerk of  langs de Uilkerweg. Start 50 km tussen 9.00 uur en 11:00 uur. 30 km tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Prijs: € 4,50 p.p. (gezinnen maximaal €17,50 ). De opbrengst is bestemd voor de aflossing van kerk en pastorie.

Route: De route laat u genieten van veel natuur en heeft soms fraaie vergezichten. De routebeschrijving is helder en waar mogelijk wordt voor uw gemak gebruik gemaakt van fietsroute-bordjes. Zoals u inmiddels gewend bent is er ook informatie over bijzondere plekjes. Ook interessant voor de kinderen! Kortom: een route die u niet mag missen!

Onderweg: De tocht gaat voor het overgrote deel over rustige wegen en fietspaden. Er wordt een stopplek (met sanitair) in de route opgenomen waar volop eten en drinken te koop is. Dit kan uiteraard ook uitgebreid bij het begin- en eindpunt.

Inlichtingen: bij de organisatie, de familie Kuijntjes: akuijntjes@kliksafe.nl of  0418-673083.

De rest moet u zelf ontdekken!  Tot ziens op D.V. 26 augustus 2017.