Fietstocht HHG Wijk bij Heusden

Op zaterdag 25 augustus organiseert de HHG  van Wijk en Aalburg een prachtige fietstocht met een route van ruim 30 km.  Natuurgebied, fietspaden, een kasteel, een dijkroute, van alles te zien en te beleven.

25 aug2018

Startpunt: bij de kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente van Wijk aan de Engelsestoof 1. U kunt parkeren op het kerkplein. Tussen 12.30 uur en 13.00 uur kunt u inschrijven.

Prijs: € 5,- p.p. (gezin max. €25,-) dit bedrag is inclusief friet en snacks wat u na afloop van de fietstocht kunt krijgen bij de kerk. Consumpties (ook onderweg) zijn € 0,50.

In de route zijn 2 stopplaatsen opgenomen waar u koffie en fris met iets lekkers kunt kopen.

Voor verdere inlichtingen en organisatiedoeleinden, graag opgeven: bel of app naar Eima Bruygom 06-51703215, of mail naar Marjan Honcoop (marjanhoncoop@icloud.com).

Graag tot ziens op D.V. 25 augustus.