Fietstocht en verkoping HHG Zwartebroek - Terschuur

Op D.V. zaterdag 29 juli organiseert de Hersteld Hervormde Gemeente van Zwartebroek-Terschuur een fietstocht van ongeveer 25 km door de prachtige bosrijke omgeving van de dorpen Zwartebroek en Voorthuizen.

29 jul2017

Starten kan tussen 10.00 en 11.30 vanaf de Sionskerk, Hoevelakenseweg 110 in Terschuur. Voor mensen die met de fiets op de auto komen is er voldoende parkeerruimte bij de kerk. Kosten bedragen  €  3,- per persoon, kinderen 6 t/m 12 jaar betalen  € 1,--, maximaal betaald u € 10,- per gezin. Naast de fietstocht is er bij de startlocatie een verkoping van streekproducten.  Verder is er koffie, thee, fris en gebak te koop.

Na afloop van de fietstocht kunt u in het kerkgebouw ook wat eten. Zo zijn er belegde broodjes en is er soep te koop. Onderweg zal er de mogelijkheid zijn om te pauzeren.  Bij deze rustplek is er eveneens de mogelijkheid een  consumptie aan te schaffen. Iedereen is van harte welkom. De opbrengst is bestemd voor de plaatselijke Hersteld Hervormde Gemeente.