Meer over Nieuws

Kerstviering met gasten en kinderen

23 december 2017

De jaarlijkse open dienst met gasten en kinderen wordt dit jaar gehouden op 25 december (eerste kerstdag) om 16.00 uur.

Op beide kerstdagen hopen we elkaar als gemeente te ontmoeten in de kerk. De blijde boodschap van Jezus’ komst naar deze wereld zal dan weer klinken. We willen dit niet voor ons zelf houden maar delen met onze naasten buiten de gemeente. Anders dan voorgaande jaren, zal de open dienst met gasten en kinderen op 25 december, eerste kerstdag om 16.00 uur (let u op de gewijzigde tijd?!) plaatsvinden.

Het thema van deze dienst is ‘JEZUS KOMT!’. De kinderen en jeugd zullen voor u zingen, teksten voordragen en uitleggen. Ds. Schinkelshoek houdt de meditatie. Uw aanwezigheid hierbij wordt door ons erg gewaardeerd. Na afloop is er gelegenheid om koffie of chocolademelk te drinken.

Voor deze dienst zijn er uitnodigingen verspreid in de wijk rondom de Zuiderkerk en onder de bezoekers van de koffieochtenden en de kinderen van de Schatzoekersclub.

Het programma is hier te bekijken.