• " En Hij zeide tot
    bekering en vergeving der
    zonden, onder alle volken,
    beginnende van Jeruzalem.
    En gij zijt getuigen van
    deze dingen. "
    Lukas 24 vers 47 en 48
  • " Jezus dan zeide wederom
    tot hen: Vrede zij ulieden,
    gelijkerwijs Mij de Vader
    gezonden heeft, zende
    Ik ook ulieden. "
    Johannes 20 vers 21

Cursus evangelisatie

04 april 2017

Wie herkent het niet? Regelmatig een verlangen hebben om het evangelie uit te dragen, maar toch telkens zoveel schroom te ervaren om een gesprek over het geloof aan te gaan.

Vanaf D.V. september 2017 organiseert de commissie evangelisatie voor de vierde keer een cursus die juist op dit dilemma ingaat en mensen wil toerusten om in eigen omgeving het Evangelie uit te dragen.

Cursus op andere locatie
De werkgroep komt graag in contact met gemeenten die de cursus in hun eigen regio/classis willen organiseren. Bij voldoende deelname is er de mogelijkheid om de cursus in uw eigen omgeving vorm te geven. Er zijn minimaal 10 cursisten nodig.

Aanmelden
Wilt u meer weten over deze cursus? Stuur dan een e-mail naar evangelisatie@hersteldhervormdekerk.nl  of bel naar het kerkelijk bureau (tel: 0318-505541). Aanmelden kan via deze link, bij voorkeur voor D.V. 1 september 2017.