• " En hetzij dat een lid lijdt,
    zo lijden al de leden mede
    "
    1 Korinthe 12 vers 26

Meer over Kennisbank

Uitnodiging - bijeenkomst pleegzorg

11 juli 2017

Op D.V. vrijdag 29 september belegt het Platform Jeugdhulpverlening weer de jaarlijkse bijeenkomst voor mensen die betrokken zijn bij pleegzorg.

Hierbij zijn niet alleen (aspirant)pleegouders welkom, maar ook ambtsdragers en ouders die gastopvang bieden of dit overwegen. Deelnemende kerken aan dit Platform zijn: de Gereformeerde Gemeenten, de Gereformeerde Gemeenten in Nederland, de Hersteld Hervormde Kerk en de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Het thema is: Ze horen bij ons! Hierbij wordt ingegaan op hechtingsproblematiek bij pleegkinderen. Naast lezingen vanuit de praktijk en diverse workshops is er ruimte voor onderlinge ontmoeting.

Tijd: 16.30 uur tot 20.00 uur (incl. maaltijd).
Locatie: Bethelkerk, Gereformeerde Gemeente te Werkendam, Sigmondstraat 47.

Voor kinderoppas wordt gezorgd. Aanmelden kan via het telefoonnummer 0348-489900 of dmz@cbgg.nl. Meer informatie over het programma volgt te zijner tijd!